Vinduer

Se vores udvalg af vinduer

Hos Klaaborg Vinduer & Døre ApS er et vindue ikke bare et vindue. Vi fremstiller gerne et vindue i en hver form eller størrelse, lige som kunden må ønske det. Herunder kan du se og læse mere om vores produktsortiment, for dermed at finde den løsning, som passer til dig og dine ønsker.

Koblede vinduer henvender sig til gamle og bevaringsværdige bygninger med dens kitfalsede rammeløsning på udvendig side. Indvendigt er der koblet en bagramme på, som sikrer bedre isolering. Se og læs mere om koblet døre.

Vinduer udført med palæ-sprosse løsning vil blive fremstillet med en termorude, hvortil palæ-sprosser kan pryde både indvendigt og udvendigt. Dermed vil boligen opnå den bedste isolerende løsning, men samtidig have et charmerende udseende.”

Se og læs mere om Palæ-sprosse døre.

Træ/aluminiumsvinduer er en moderne løsning, hvor vinduet er fremstillet i en mindsket trædimension, hvorpå der påføres pulverlakeret aluminium. Hermed står vinduet på indvendige side i træ, mens den udvendige side får en vedligeholdelsesfri aluminiumsoverflade.

Se og læs mere om Træ/aluminiumsdøre.

Et kitfalset vindue henvender sig oftest til fredede og bevaringsværdige huse, hvor der stilles krav om den nøjagtige genskabelse af bestående vinduer. Dette vindue fremstilles med en kitfalset ramme, hvortil profilering af karm, ramme samt sprosser kan variere fra egn til egn.

Et kassevindue bygger på et kitfalset vindue og henvender sig derfor ligeledes oftest til fredede og bevaringsværdige huse, dog med lempede krav i forhold til isolering.
Et kassevindue bliver nemlig fremstillet med en kitfalset ramme udvendigt, samtidig med at der påhægtes en forsatsramme på indvendig side. Forsatsrammen giver en isolerende effekt i form af enten 4 mm. enkeltglas eller med en termorude.

Klaaborg Vinduer og Døre ApS bestræber sig på at fremstille vinduer lige efter kundens ønsker. Her ses eksempler på vindueselementer som kan være til inspiration.

Vinduer projekter

Klaaborg Vinduer og Døre ApS

Kontakt os i dag til en uforpligtende snak om jeres muligheder

(+45) 74 56 81 38
klaaborg@klaaborg.dk
Følg os på Facebook