Garanti

Læs om vores garanti

Klaaborg Vinduer og Døre ApS er en virksomhed med mere end 90 års erfaring i snedkeri gennem 3 generationer, hvilket danner baggrunden for den brede horisont i det gamle håndværk samt en tryghed for den enkelte kunde.

Garanti

Klaaborg Vinduer og Døre er medlem af følgende organisationer, hvilket sikrer kunden den høje standard af vinduer og døre:

Dansk Vindues Verifikation
, DVV giver kunden sikkerhed for en kontrolleret kvalitet. Dansk Vindues Verifikation er et helt uafhængigt kontrolorgan, der er tilknyttet Teknologisk Institut.

Tilslutningen til DVV betyder, at der som hovedregel to gange om året bliver gennemført en systematisk kontrol af virksomhedens produkter og kvalitetsstyring.

Under DVV-ordningen stilles der krav til producenterne om bl.a. ledelse og kvalitetsstyring, produkternes konstruktion, materialekvalitet og arbejdsudførelse.

Klaaborg Vinduer og Døre har dog inden for de seneste år kun haft ét kontrolbesøg årligt, hvilket skyldes en meget lav fejlprocent af vore produkter.

VinduesIndustrien; er en brancheforening for producenter af vinduer og yderdøre.

Foreningen, der tidligere hed VSO, blev dannet i 1977 – bl.a. for at stå samlet som branche og for at værne om den danske facadearkitektur.
VinduesIndustriens medlemmer er alle tilsluttet Dansk Vindues Verifikation, der kontrollerer, at produkterne opfylder de krav, der er stillet i de Tekniske Bestemmelser.

Som medlem ydes en 5 årig garanti og er herudover tilsluttet en garantiordning, som sikrer privatforbrugeren i tilfælde af, at en producent ikke kan leve op til sin garantiforpligtelse.

Klaaborg Vinduer og Døre ApS

Kontakt os i dag til en uforpligtende snak om jeres muligheder

(+45) 74 56 81 38
klaaborg@klaaborg.dk
Følg os på Facebook