Døre

Se vores udvalg af døre

Klaaborg Vinduer & Døre ApS bestræber sig på at fremstille døre efter den enkelte kundes ønsker. Herunder kan du se og læse mere om vores produktsortiment, for dermed at finde den løsning som passer til dig og dine ønsker.

Koblede døre henvender sig oftest til gamle og bevaringsværdige bygninger, med dens kitfalsede løsning på udvendig side, mens der indvendigt er sikret isolering i form af en indsatsramme, hvori der isættes enten enkeltglas eller en termorude.

Se og læs mere om koblet vindue.

Døre udført med palæ-sprosse løsning vil blive fremstillet med en termorude, hvortil palæ-sprosser kan pryde både indvendigt og udvendigt. Dermed vil boligen opnå den bedste isolerende løsning, men samtidig have et charmerende udseende.

Se og læs mere om Palæ-sprosse vinduer.

Træ/aluminiumsdøre er en moderne løsning, hvor døren er fremstillet i en mindsket trædimension, hvorpå der påføres pulverlakeret aluminium i en valgfri farve. Hermed står døren på indvendig side i træ, mens den udvendige side får en vedligeholdelsesfri aluminiumsoverflade.

Se og læs mere om Træ/aluminiumsvinduer.

Rundt om i hele Danmark findes der mange smukke og gamle fordøre som pryder husets facade med sine unikke og særprægede detaljer. Har tiden sat sine spor, og en ny er blevet en nødvendighed, bestræber vi os på at fremstille dig en tilsvarende fordør af udseende med nutidens forbedrede isolering.

Klaaborg Vinduer og Døre ApS bestræber sig på at fremstille døre lige efter kundens ønsker. Her ses eksempler på dørelementer som kan være til inspiration.

Dør projekter

Klaaborg Vinduer og Døre ApS

Kontakt os i dag til en uforpligtende snak om jeres muligheder

(+45) 74 56 81 38
klaaborg@klaaborg.dk
Følg os på Facebook